Знайшовся директор антикорупційного бюро у Харкові

Вівторок, 30 травня 2017, 20:19
Конкурсна комісія Національного антикорупційного бюро України визначила переможця конкурсу на посаду директора Харківського територіального управління НАБУ.
Знайшовся директор антикорупційного бюро у Харкові

Ним став 39-річний працівник прокуратури з Полтавщини Юрій Кравченко, інформує «Справжня варта».

Юрисдикція Харківського територіального управління НАБУ, утвореного наказом Директора Національного бюро 29 червня 2016 року, поширюється на Харківську, Сумську, Дніпропетровську, Запорізьку області та територію проведення антитерористичної операції: Луганську та Донецьку області.

Щодо конкурсу на посаду директора Одеського теруправління НАБУ, комісія не змогла визначити переможця та рекомендувала Директору Бюро переоголосити конкурс.

Одеське територіальне управління утворене 10 грудня 2015 року. Юрисдикція цього територіального управління поширюються на Одеську, Херсонську, Миколаївську та Кіровоградську області.

Усього для участі в конкурсі на посади керівників територіальних управлінь Бюро в Харкові та Одесі документи подали 40 і 53 претенденти відповідно.

Також конкурсною комісією обрано заступників директорів територіальних управлінь НАБУ у Харкові та Одесі. Ними стали Микола Ткаченко та Вікторія Скорикова відповідно.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments