Патрульні вийшли переможцями над водієм у гонитві на Ювілейному/ Фото

Середа, 14 червня 2017, 16:30
На перехресті Ювілейного проспекту та вулиці Якутської він врізався у бордюр
Патрульні вийшли переможцями над водієм у гонитві на Ювілейному/ Фото

13 червня, близько 15 години, під час патрулювання Московського району, на Ювілейному проспекті поліцейські помітили автомобіль Mazda 626, який порушував правила дорожнього руху, - повідомляє «Справжня Варта».

Побачивши патрульних, водій збільшив швидкість та намагався втекти. Проте, на перехресті Ювілейного проспекту та вулиці Якутської, чоловік не впорався з керування та здійснив наїзд на перешкоду у вигляді бордюрного каменю. Чeрeз пошкоджeння авто зупинилося.

За кермом транспортного засобу знаходився 41-річний водій з ознаками алкогольного сп'яніння. У присутності свідків, харків'янин погодився пройти огляд на стан сп'яніння за допомогою газоаналізатора “Драгер”. Результат - 2.84 проміле, що перевищує норму у 14 разів.

Як раніше писала «Справжня Варта»,  30-річний водій автомобіля «Мерседес», рухаючись по проспекту Ювілейному від вулиці Гвардійців Широнінців в напрямку проспекту Льва Ландау, скоїв наїзд на двох пішоходів – чоловіка і жінку. Постраждалі від отриманих травм загинули на місці події. У той же час автомобіль «Фольксваген» під керуванням 44-річного водія, що рухався в зустрічному напрямку, скоїв наїзд на загиблу жінку.

Після освідкування водія автомобіля «Мерседес» в наркоцентрі з’ясовано, що він знаходився в нетверезому стані.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments