Садовського затверджено заступником мера

Середа, 21 червня 2017, 11:15
Він замінив Тетяну Овіннікову, яка зараз проходить за кримінальною справу відносно т.з. псевдокооперативів
Садовського затверджено заступником мера

З серпня 2015 року Олексій Садовський обіймає посаду директора Департаменту містобудування, архітектури та генерального плану Харківської міської ради, - повідомляє «Справжня Варта»

У 2001 році Олексій Миколайович Садовський закінчив з відзнакою Харківську державну академію міського господарства за спеціальністю «Міське будівництво і господарство» та здобув кваліфікацію магістра міського будівництва і господарства, у 2011 році - Харківський регіональний інститут державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління» та отримав кваліфікацію магістра державного управління. Трудову діяльність розпочав у липні 2001 року фахівцем II категорії відділу будівельного паспорта у комунальному підприємстві «Науково-технічний центр земельної інформаційної системи». У Харківській міській раді працює з листопада 2002 року. Обіймав посади: районного архітектора, начальника архітектурного відділу, заступника начальника управління містобудування та архітектури - начальника відділу генплану міста. З серпня 2015 року обіймає посаду директора Департаменту містобудування, архітектури та генерального плану Харківської міської ради.  

Як раніше писала «Справжня Варта», Тетяна Овіннікова з 1 червня працює на посаді радника міського голови.

Генпрокуратура розслідує діяльність архітекторів Харківській міськради.

Як раніше писала «Справжня Варта», екс-заступниці харківського мера інкримінується нанесення збитків територіальній громаді м. Харкова на загальну суму 128 796 934 грн. Ці збитки були нанесені тим, що Овіннікова Т.І., діючи у складі організованої групи спільно із іншими службовими особами сприяла заволодінню земельними ділянками на території м. Харкова загальною площею 25,1178 га. Про це повідомила прес-секретар Юрія Луценко Лариса Сарган у своєму фейсбуці.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments