Поліцейські затримали зухвалого автокрадія, Toyota збила дівчину, Hyundai – велосипедиста: ДТП у Харькові за добу

Середа, 21 червня 2017, 23:55
Оперативники Київського відділу поліції викрили у злочині 27-річного раніше судимого харків’янина.
Поліцейські затримали зухвалого автокрадія, Toyota збила дівчину, Hyundai – велосипедиста: ДТП у Харькові за добу

Подія сталася у вівторок о 17:00 біля станції метро «Студентська», повідомляє «Справжня Варта».

Невідомий чоловік під загрозою предмета, схожого на пістолет, сів до автомобіля 32-річної жінки та наказав їхати. На вулиці Гвардійців Широнинців він висадив її та поїхав в невідомому напрямку. Жінка одразу ж зателефонувала до поліції. В ході оперативно-розшукових дій поліцейські затримали особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився раніше судимий 27-річний чоловік.
Автомобіль потерпілої зі слідами дорожньо-транспортної пригоди знайшовся на проспекті Тракторобудівників. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від 7 до 12 років. Громадянину повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Того ж таки вівторка увечері не роз'їхалися автомобіль Hyundai Sonata і велосипедист. За даними прес-служби патрульної поліції, аварія сталася на перетині Нетечінской набeрeжной і вулиці Греківській. В результаті аварії постраждав 28-річний велосипедист. Його шпиталізували.

Шпиталізована і дівчина-пішоход, котра потрапила під машину поблизу перехрестя вулиць Академіка Павлова і Василя Стуса. 66-річний водій автомобіля Toyota Corolla, рухаючись по вулиці Академіка Павлова з боку Московського проспекту в напрямку Валентинівської, побачив 17-річну дівчину, яка переходила дорогу. Проте, перед самим тротуаром дівчина повернулася на дорогу, щоб підібрати сумку, яка впала. І потрапила під колеса машини.

Забій м'яких тканин грудної клітки, садна голови – такий діагноз постраждалій поставили лікарі.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments