«Східний корпус» "перестріляв" інших поліцейських з "калашів" та "макарових"

Понеділок, 26 червня 2017, 18:14
Рота "східняків" стала чемпіонами області з прикладної стрільби серед правоохоронців
«Східний корпус» "перестріляв" інших поліцейських з "калашів" та "макарових"

Серед 30 команд перше командне місце отримали працівники роти патрульної служби поліції особливого призначення «Східний корпус», друге почесне місце здобула команда Київського відділу поліції, третє - команда Барвінківського відділу поліції, - повідомляє «Справжня Варта»

Захід проводився на навчально-тренувальному полігоні Тренінгового центру ГУНП в Харківській області та стрільбищі Харківського національного університету повітряних сил ім. І. Кожедуба в селі Великі Проходи Дергачівського району.

Участь у чемпіонаті взяли 30 команд з усіх підрозділів поліції Харківщини. 89 правоохоронців виконували вправи зі стрільби з автомата Калашникова та пістолета Макарова. Всі учасники продемонстрували відмінне володіння вогнепальною зброєю.

В особистій першості зі стрільби з ПМ серед чоловіків перше місце посів Олексій Титаренко - працівник Зміївського відділу поліції, друге – Олексій Харківський з Вовчанського відділу поліції, третє місце отримав співробітник Київського відділу поліції Віталій Бабіч.

Серед жінок у змаганні зі стрільби з ПМ перемогу здобула Олена Брюгген співробітниця Немишлянського відділу поліції, друге – Олена Яцина, яка працює в РПСПОП «Східний корпус», третє місце виборола Олеся Смаль - працівник Тренінгового центру ГУНП в Харківській області.

У змаганнях у стрільбі з АК перше місце посів В’ячеслав Єфремов з Барвінківського відділу поліції, друге – Андрій Герасименко, який працює в Шевченківському відділі поліції, третє місце отримав працівник Тренінгового центру ГУНП в Харківській області Григорій Шевченко.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments