Безвізовий режим відкриває безліч можливостей молодим фахівцям - Світлична

Понеділок, 26 червня 2017, 14:17
Це відзначила губернаторка, звертаючись до нових магістрів ХНУ ім. В.Н. Каразіна
Безвізовий режим відкриває безліч можливостей молодим фахівцям - Світлична

"Сьогодні Харківщина отримує близько 3 тисяч випускників - найпідготовленіших, найбажаніших спеціалістів у будь-якій сфері. Ви маєте таку базу знань, яка дає можливість стати новими зірками науки. Перед вами відкриваються всі двері. Ви маєте великий особистісний потенціал, який допоможе вам досягти найвищих цілей. А безвізовий режим, якого домігся Президент України Петро Порошенко, відкриває для вас безліч можливостей», - сказала керівник області, - повідомляє «Справжня Варта»

Як відзначає прес-служба ХОДА, до випускників-іноземців Юлія Світлична звернулася англійською мовою. Вона закликала їх розповідати у своїх країнах про Харківщину як про найкращий край, а про Україну - як про чудову європейську країну. А також повертатися до України, де їх завжди  раді  бачити.

Як раніше писала «Справжня Варта»,300 випускників Національної академії Нацгвардії України отримали дипломи офіцерів у Харкові.

У  святі взяли участь голова ХОДА Юлія Світлична, секретар РНБО Олександр Турчинов, командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments