Світлична привітала випускників вишу, який вона сама закінчила з відзнакою

П'ятниця, 30 червня 2017, 14:12
Щоб ви відкривали для себе нові горизонти і завжди удосконалювалися. Все залежить тільки від вас
Світлична привітала випускників вишу, який вона сама закінчила з відзнакою

Таке побажала губернаторка новим випускникам Харківського державного університету харчування та торгівлі, - повідомляє «Справжня Варта»

«Дипломи у вас вже є, - звернулася до випускників голова ХОДА Юлія Світлична. - Попереду доросле незалежне життя - книга, яка буде написана виключно вами. Я бажаю, щоб ця книга була яскравою, з безліччю подій, щоб нею пишалися і ви, і ваші батьки, і викладачі. Щоб ви відкривали для себе нові горизонти і завжди удосконалювалися. Все залежить тільки від вас!».

За словами ректора вишу Олександр Черевко, всі студенти-випускники вже працевлаштовані.

Він також зазначив, що викладачі та студенти вишу пишаються тим, що серед випускників навчального закладу - керівник області Юлія Світлична. Вона в 2006 році з відзнакою закінчила виш за фахом «міжнародна економіка».

За словами Черевко, вчена рада університету одноголосно вирішила присвоїти Юлії Світличній почесне звання професора Харківського державного університету харчування та торгівлі.

Як раніше писала «Справжня Варта», студентів-медиків визволили "з кабали" і одночасно зменшили їм гарантії працевлаштування.

Уряд остаточно скасувала обов’язкове працевлаштування студентів, у тому числі - студентів-медиків.

Але одночасно з тим для майбутніх лікарів ускладнилась проблема пошуку роботи, яка раніше була їм хоча на три роки і, можливо, не в кращому місці, але гарантована державою.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments