Дитячий театр з Харкова отримав нагороди на фестивалі в Одесі

П'ятниця, 30 червня 2017, 19:36
Чотири спектаклі, оригінальна композиція, шоу барабанщиків - привлекли увагу глядачів та журі
Дитячий театр з Харкова отримав нагороди на фестивалі в Одесі

Колектив театру "Діти майбутнього"  взяв участь в Міжнародному фестивалі театрального, циркового, хореографічного, вокального мистецтва «На хвилі Ланжерона», - повідомляє «Справжня Варта»

Колектив харківського театру представив увазі журі та публіці чотири спектаклі – «За двома зайцями», «Мі пам’ятаємо», «Кошкин дом», «Муха Цокотуха». Актори театру також показали нову композицію «Ми – майбутнє України».

Шоу барабанщиків, з яким актори також виступили в Одесі, не залишив байдужими нікого. Глядачам також дуже сподобались вокальні виступи юних акторів театру. У номінації «Вокал від 14 до 18 років» Дар’я Садова виконала дві пісні «Зелений клен» та «Strange birds». Юна акторка театру – 4-річна Софія Бажанова – посіла перше місце за виконання пісень «Чорний кіт» та «Катюша».

Кращою виконавицею жіночої ролі була визнана Уляна Колєсник, яка виконала роль мухи-цокотухи та кішки у спектаклі «Кошкін дом».

Вже незабаром колектив театру виступить на фестивалі сім'ї в Харкові, а на початку осені вирушить до Європи, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», У Празі відбувся фестиваль-конкурс музичної творчості, театрального мистецтва і оригінального жанру «Мелодія Зимової Чехії», під час якого харківський колектив зміг показати кращі результати.

Як передає Відділ комунікації поліції Харківської області, у заході взяли участь 47 колективів з Чехії, Казахстану, Грузії, Білорусії, Росії та України. Дитячо-юнацький театр оригінального жанру «Діти майбутнього» при ГУНП в Харківській області посів перші місця у всіх заявлених номінаціях і категоріях. Це була сучасна хореографія, інструментальний жанр - шоу неонових барабанщиків, вокал, номінація «театр».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments