Дорога поблизу школи повинна бути обладнана спецзнаками – прокуратура

Субота, 1 липня 2017, 12:55
Співробітники прокуратури направили до Первомайського міськрайонного суду позов, в якому висунули вимогу зобов’язати Слобідську сільську раду подбати про безпеку школярів на дорозі.
Дорога поблизу школи повинна бути обладнана спецзнаками – прокуратура

За словами Романа Травкіна, першого заступника керівника місцевої прокуратури, дороги поблизу Слобідського навчально-виховного комплексу є небезпечними для дітей, передає Прокуратура області. Проблема в тому, що на них відсутні так необхідні розпізнавальні дорожні знаки та розмітки.

Травкін підкреслив, що сільська рада, згідно з чинним законодавством, повинна забезпечити безпечні умови для дорожнього руху на території, яка їй підпорядкована. Через це співробітники прокуратури подали позов, де вимагали сільську владу виконати свої обов’язки та обладнати дорожніми знаками та розмітками прилеглу до школи територію. На даний момент судовий розгляд перебуває під їх контролем.

Як передавала «Справжня варта», в Харкові був призупинений дорожній рух від вулиці Москалівської до Рибасівського провулку. Сьогодні, 1 липня, закрита ще одна ділянка дороги по вулиці Гольдбергівський. Рух на ній буде перекритий до 31 липня.

comments powered by HyperComments