У центрі Харкова з'явиться невелике озеро

П'ятниця, 7 липня 2017, 19:36
Його параметри поки невідомі, але влітку воно дещо знизить спеку від розпеченого асфальту і поліпшить відпочинок харків'ян
У центрі Харкова з'явиться невелике озеро

Само озеро поки вимагає інженерного рішення, в тому числі і з урахуванням функціонування під землею харківського метро. Але в самій його необхідності мало хто сумнівається, - повідомляє «Справжня Варта»

Зрозуміло, воно не буде таким роскішним, як в Тернополі /на фото/ або в Сімферополі, але і невелика водойма в центрі мегаполісу, у саду ім.Шевченка - це дуже приємно.

«Це досить складна споруда, оскільки в ній багато води, що створюватиме великі навантаження на грунт. Тому ми робимо посилення всього дна водойми. Наприкінці літа почнемо підготовчі роботи», - повідомив журналістам  перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов під час огляду будівельних робіт Ігор Терехов.

За його словами, зараз йде розробка креслень, за якими в саду облаштовуватимуть озеро.

Як раніше писала «Справжня Варта», Харківській зоопарк після реконструкції може увійти в Європейську асоціацію зоопарків.

Рішенням сесії міськради на комплексну реконструкцію Харківського зоопарку передбачено виділити 100 млн грн.

У вересні 2016 року перший заступник міського голови Ігор Терехов повідомив, що завдяки реконструкції Харківський зоопарк може увійти до Європейської асоціації зоопарків та акваріумів. Це надасть можливість отримувати нових тварин. Планується, що після реконструкції зоопарку передадуть білих ведмедів, жирафів, бегемотів, а також нові види мавп.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments