Затримано сумнівну автівку, можливо, викрадену/ Фото

Понеділок, 24 липня 2017, 10:33
Стакан з номером кузова вварений з відхиленням від заводських вимог, кустарно
Затримано сумнівну автівку, можливо, викрадену/ Фото

ВАЗ червоного кольору з такими "іноваціями" під керуванням 32-річного водія було днями затримано на посту "Кемпінг", - повідомляє «Справжня Варта»

Для оформлення матеріалів на місце події було викликано слідчо-оперативну групу Харківського відділу поліції. Транспортний засіб затримано, призначено додаткові експертизи.

Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст. 290 (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Як раніше писала «Справжня Варта», схожий випадок вже було зафіксовано з авто тієї ж марки, але білого кольору, на тому ж посту.

17 травня під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом на стаціонарному посту поліції «Кемпінг» працівники поліції зупинили автомобіль «ВАЗ-2109» під керуванням 30-річного водія.

При перевірці реєстраційних документів та проведенні звірки номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу правоохоронці виявили, що стакан з номером кузова вварений кустарним способом.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments