На Харківщині велика пожежа/ Доповнено 9.12

Вівторок, 22 серпня 2017, 07:01
Горить ліс
На Харківщині велика пожежа/ Доповнено 9.12

Про пожежу на території Задінецького лісництва квартал 62, Зміївського лісгосп поблизу  с. Омельченки стало відомо учора увечорі, - повідомляє «Справжня Варта»

Орієнтовна площа лісової пожежі 3 га .

До місця події направлені підрозділи ДСНС у кількості 10-х відділень на автоцистернах, 5 автоцистерн лісгоспу, 2 трактори, 2 водовози пожежний модуль (лісгоспу) та мобільна-оперативна група Головного управління. Крім того, на місці події працює пожежний гелікоптер. Усього на місці події задіяно 10 одиниць техніки від ДСНС, 5 одиниць лісгоспу, 2 трактори, 2 водовози; а також 60 чоловік особового складу від ДСНС та 40 працівників лісгоспу, - повідомили у  ГУ ДСНС України у Харківській області.

Доповнено 9.12.

Як повідомили рятувальники, пожежу було локалізовано. Надалі підрозділи ДСНС спільно з працівниками лісгоспу проводили проливання окремих осередків загоряння. Вночі на місці події чергували 2 підрозділи служби порятунку, а також техніка та особовий склад лісгоспу для запобігання виникнення займання. О 06:00 22 серпня пожежу було повністю ліквідовано.

Як раніше писала «Справжня Варта», Головне управління ДСНС попереджає про пожежну небезпеку, яка виникнула на території десяти областей країни.

Представники ДСНС закликають громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки під час перебування у на відкритих територіях, лісах, парках щоб не провокувати виникнення пожеж в екосистемах.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments