Господар згорів у власній оселі

Четвер, 24 серпня 2017, 13:43
Інших мешканців будинку встигли врятувати
Господар згорів у власній оселі

Пожежа сталася вчора увечорі на території 5-квартирного одноповерхового приватного житлового домоволодіння по вул. Заводській у селі Кленове Богодухівського району, - повідомляє «Справжня Варта»

а місце виклику було направлено відділення пожежно-рятувальної служби ДСНС з м. Богодухів на автоцистерні у складі 5 рятувальників. По прибуттю вогнеборців було з'ясовано, що вогнем охоплені дах та дерев’яні конструкції перекриття однієї з квартир житлового будинку на площі 60 кв.м. На місці пожежі було знайдено тіло господаря помешкання, чоловіка 1957 року народження.

Вогнеборці локалізували пожежу о 20:30, а ліквідували в 00:20 24 серпня. Завдяки оперативним діям рятувальників, вогонь не встиг розповсюдитись на інші чотири квартири житлового будинку. За попередніми даними ймовірною причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем, - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Як раніше писала «Справжня Варта», чергова пожежа від випалювання сухої трави сталася під Харковом.

Пожежа сталася 22 серпня на десяту годину у селищі Малинівка Чугуївського району у провулку Залізничному, 97. Горіли житловий будинок на площі 50 кв.м. та 2 господарчі будівлі на загальній площі 30 кв.м. Як стало відомо, дана пожежа трапилась через перекидання вогню від палаючої трави, яка горіла на площі 300 кв.м.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments