Рятувальники виносили на руках людей з палаючого будинку на Індустріальній/ Фото

Понеділок, 28 серпня 2017, 13:31
Серед врятованих - малі діти
Рятувальники виносили на руках людей з палаючого будинку на Індустріальній/ Фото

Пожежа у 5-ти поверховому будинку на пр. Олександрівський 182 почалася 27 серпня  з квартири на першому поверсі, - повідомляє «Справжня Варта»

Внаслідок пожежі утворилося сильне задимлення, яке швидко розповсюдилось сходовою клітиною та почало проникати до квартир на верхніх поверхах. Зважаючи на небезпеку людям, рятувальники негайно організували заходи з гасіння пожежі, видалення диму та евакуацію мешканців будинку на свіже повітря. Семеро людей, які мешкали з 3-го по 5-й поверхи, були виведені під наглядом рятувальників. А людей, котрі опинились в димовій пастці найближче до епіцентру пожежі – на 1-му та 2-му поверхах, рятувальникам довелось виносити на руках. Серед врятованих виявилось двоє дітей (2 і 3 роки).

У квартирі, де виникло загоряння, на момент прибуття рятувальників нікого не було. У ній на кухні горіли меблі та пластикове оздоблення стелі на площі приблизно 10 кв. м., - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області

Як раніше писала «Справжня Варта», на Салтівське шосе згоріла квартира.

Під час пожежі постраждав чоловік 1973 року народження (він отримав отруєння чадним газом). Бригадою швидкої медичної допомоги його було госпіталізовано до 2-ї лікарні міста Харкова.

Також на Героїв Праці горіла квартира у багатоповерхівці.

Пожежа сталася 4 травня увечорі у 16-типоверховому житловому будинку за адресою: м. Харків, вул. Героїв Праці, 10. Горів балкон квартири на 6-му поверсі.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments