Робітники "Укрбургазу" підхопили якусь кишкову інфекцію

Середа, 6 вересня 2017, 13:33
якусь кишкову інфекцію Зараз десять бурильників госпіталізовані
Робітники "Укрбургазу" підхопили якусь кишкову інфекцію

Бурову установку "поклали" в карантин, лікарі обстежують пацієнтів і шукають причини захворювання, - повідомляє «Справжня Варта»

Інфекцію знайшли 4-5 вересня у працівників бурової установки № 25 Хрестищенского відділення бурових робіт філії бурової установки «Укрбургаз» Публічного акціонерного товариства «Укргазвидобування», яка розташована за адресою: Харківська область, Красноградський район, поблизу с. Хрестище.

Попередній діагноз - гастроентероколіт середньої важкості перебігу.

. З метою локалізації та ліквідації спалаху, встановлення причин виникнення захворювань 04.09 фахівцями Красноградської міжрайонної філії державної установи «Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» проведено епідеміологічне розслідування та санітарно - епідеміологічне обстеження об’єкта.

Для встановлення факторів передачі інформації та джерела можливого інфікування проведено комплекс протиепідемічних заходів: огляд та обстеження контактних, відбір зразків харчових продуктів, води, змивів з об’єктів зовнішнього середовища для лабораторного дослідження. Протиепідемічні заходи тривають, - повідомили у ХОДА.

Як раніше писала «Справжня Варта», семеро друзів підхопили якусь кишкову хворобу. Їнфексію вони отримали, добре поївши на спільному святі.

Всім захворілим встановлено попередній діагноз гострий гастроентероколіт, у 5 хворих форма перебігу хвороби середньої важкості, у одного — важкої.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments