Під Калугіно-Башкирівкою проходять збори нацгвардійців/ Фото

Понеділок, 11 вересня 2017, 14:08
На польовому виході - підрозділі оперативного призначення військової частини 3017 Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України
Під Калугіно-Башкирівкою проходять збори нацгвардійців/ Фото

Під час проведення польового виходу особовий склад підрозділів відпрацьовує вправи тактичної підготовки, навчальних стрільб з стрілецького зброї вдень та вночі. Бійці також відточують навички у виконанні нормативів, - повідомляє «Справжня Варта».

Не зважаючи на інтенсивний графік навчань, гвардійці не залишились осторонь від спорту. Командуванням рот та батальйону було організовано воєнізовану естафету та змагання на особисту першість батальйону. Переможці були нагороджені грамотами.

«Під час проведення польового виходу, основні зусилля зосереджено на підготовці особового складу до виконання службово-бойових завдань за призначенням як самостійно, так і у складі екіпажів, розрахунків та підрозділів. Також окремим розділом можна визначити завдання щодо досягнення якісного управління офіцерами ротної і батальйонної ланки та високої злагодженості підрозділів», − зазначає начальник відділу бойової та спеціальної підготовки підполковник Михайло Матросов, - повіомили у Нацгвардії.

Як раніше писала «Справжня Варта», нацгвардійці поєднали цікаве з корисним.

Під час видовищного авіашоу у Коротичі, вони знайомили всіх бажаючих з умовами служби у Нацгвардії за контрактом.

Щодо самого фестивалю АвіаFest-2017, який нещодавно прошов під Харкові, на аеродромі у Коротичі, то його глядачами стали тисячі харків'ян.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments