Рух на Пісочинському шляхопроводу буде дещо ускладнений

Юлія Гуш  |  Середа, 20 вересня 2017, 10:03
Частина шляхопроводу в Пісочині буде перекрита. Це необхідно для того, ремонтні роботи були завершені до зими
Рух на Пісочинському шляхопроводу буде дещо ускладнений

Про стан поточного ремонту розповів Михайло Богатир, заступник начальника Служби автомобільних доріг в Харківській області.

За його словами, вже було встановлено 14 кілометрів нового покриття по напрямку «Мерефа – Лозова – Павлоград», тривають роботи на дорозі «Харків – Зміїв – Балаклія – Гроховатка».

В Ізюмському районі було відновлене дорожнє покриття протяжністю більш ніж 1,5 кілометра, а Балаклійському районі було відремонтовано 2 кілометри проблемних ділянок.

«Минулого тижня проводилися роботи на автодорозі «Київ – Харків – Довжанський», був завершений етап укладки асфальтобетону перед Ізюмом, – розповів Богатир, – і з вчорашнього дня ми приступили до нової ділянки від міста Ізюм до кордону з Донецькою областю. Також вчора були поновлені роботи на автомобільній дорозі «Чугуїв – Мілове». На цій ділянці проходить поточний ремонт, в його межах буде відновлено 50 кілометрів покриття. Це буде не ямковий ремонт, а повна заміна покриття. Що дасть комфортний та безпечний проїзд для всіх учасників дорожнього руху».

Крім того, тривають роботи по капітальному ремонту мосту в селі Губерівка. На 6 жовтня там заплановане встановлення балок. 22 вересня мають бути завершені ремонтні роботи на пісочинському шляхопроводі.

«Нашим користувачам буде трохи важко рухатися цим мостом, – зазначив Богатир, – як то кажуть, буде ускладнення руху. Адже щоб встигти виконати комплекс робіт до зими, потрібно перекривати частину цього шляхопроводу».

«Цього тижня була проведена заміна близько 170 дорожніх знаків та частково відновлена пішохідна розмітка в містах шкіл, – розповів Ігор Турченко, директор «Харківського облавтодора», – виконали 8,5 тисяч м.кв. ямкогового ремонту. Наше основне завдання – це підготовка дорожнього маршруту до зимового періоду».

За його словами, в Харківській області вже було заготовлено 26% солі та 85% піску. Було ввезено до області 52 вагони солі. На даний момент це найбільший покажчик по Україні. Також йде підготовка техніки до зимового періоду, хоча на даний момент вона залишається застарілою.

comments powered by HyperComments