Світлична підвела перші підсумки економічного форуму у Харкові

П'ятниця, 22 вересня 2017, 16:41
Підприємствами були укладені контракти та угоди на 75 млн.дол. США, досягнуті домовленості щодо інвестиційних намірів майже на 200 млн.дол. США.
Світлична підвела перші підсумки економічного форуму у Харкові

Крім того, підписані 7 Меморандумів про співпрацю у сфері підвищення енергоефективності, промисловості, освіти, підтримки малого та середнього бізнесу, - повідомляє «Справжня Варта».

Про це губенаторка повідомила у своєму фейсбуці.

Голова ХОДА Юлія Світлична: " Форум у Харкові є не тільки майданчиком для обговорення економічних питань, а й початком реалізації конкретних нових проектів.

Сьогодні підприємствами були укладені контракти та угоди на 75 млн.дол. США, досягнуті домовленості щодо інвестиційних намірів майже на 200 млн.дол. США. Підписані 7 Меморандумів про співпрацю у сфері підвищення енергоефективності, промисловості, освіти, підтримки малого та середнього бізнесу".

Як раніше писала «Справжня Варта», під час економічного форуму у Харкові підписані перші угоди.

ХОДА домовилася про співпрацю зі щведами, німцями, китайцями та їхніми представниками у Харкові і в Україні.

Також серед учасників делегації більше ніж 30 країн світу та 15 надзвичайних і повноважних послів, члени Уряду України, керівники великих міжнародних та вітчизняних компаній, бізнес-асоціацій, фінансових організацій та інвестиційних фондів.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments