Самогубства дорослих харків'ян приймають все більш жорстокий характер

Понеділок, 25 вересня 2017, 07:03
При цьому, на відміну від "підліткових", "дорослі самогубства" відбуваються таким чином, що правоохоронці або випадкові свідки не можуть їм запобігти.
Самогубства дорослих харків'ян приймають все більш жорстокий характер

До останнього часу на Харківщині серед самогубств виділялося два випадки. Пенсіонер, який на очах сотень людей, зістрибнув вниз з колеса огляду в парку ім. Горького. І, можливо, останній випадок, коли чоловік обмотав себе проводами, під'єднав конденсатор і підключився до розетки.

Однак в останніх поліцейських зведеннях з'явилося два нових неприємних і ще більш жорстоких випадки самогубства, - повідомляє «Справжня Варта»

В селищі Корсунове Валківського району знайдено  обгоріле тіло 41-річного чоловіка. Попередня версія правоохоронців - самопідпал на території сусіднього подвір'я нежилого будинку.

Загиблий неодноразово висловлював наміри звести рахунки з життям. Трагічний випадок стався 23 вересня.

22 вересня на станції Основа на 251 кілометрі біля залізничної колії було виявлено тіло чоловіка.

Поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 33-мешканець міста Харкова. Молодик покінчив життя, поклавши голову на залізничну колію під потяг, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», 47-річний харків’янин вирішив звести рахунки з життям в готелі на Московському проспекті. «Чоловік покінчив життя самогубством через повішення. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група Немишлянського відділу поліції. Обставини події встановлюються».

Також патрульні врятували цілу "юрбу" потенційних самогубців. Причини - сімейні сварки та нещасне кохання.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments