Курсанти відстрілялися на полігоні 92 мехбригади

Понеділок, 25 вересня 2017, 17:06
Зенітчики с другого курсу університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба вчилися збивати літаки
Курсанти відстрілялися на полігоні 92 мехбригади

Вони стріляли із зенітній установці ЗУ-23 та переносного зенітного ракетного комплекса«Ігла», - повідомляє «Справжня Варта»

Як повідомили у Мінобороні, хлопці відпрацювали тактичні завдання та нормативи з вогневої підготовки. При цьому хід проведення навчань було побудовано на факторах раптовості та несподіванки. Викладачі надавали різні ввідні, аби навчити майбутніх офіцерів самостійно приймати єдине правильне рішення, готували їх діяти, як одна команда.

Також на етапі підготовки офіцери активно використовували досвід, набутий ними в районі проведення АТО та під час миротворчих місій.

Як раніше писала «Справжня Варта», у курсантів під Харковом почалася перша льотна практика / Фоторепортаж, Доповнено.

3 липня 2017 року курсанти 2 курсу 1-го (льотного) факультету Харківського національного університету імені І.М.Кожедуба приступили до освоєння програми на літаках ХАЗ-30.

Також випускники ХНУПС здійснили свої перші самостійні польоти на МіГ-29. В Івано-Франківській області група курсантів льотного факультету ХНУ Повітряних Сил імені Івана Кожедуба під час свого військового стажування здійснили самостійний політ на бойовому літаку типу МіГ-29.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments