Випускники ХНУПС здійснили свої перші самостійні польоти на МіГ-29

Неділя, 18 червня 2017, 19:28
В Івано-Франківській області група курсантів льотного факультету ХНУ Повітряних Сил імені Івана Кожедуба під час свого військового стажування здійснили самостійний політ на бойовому літаку типу МіГ-29.
Випускники ХНУПС здійснили свої перші самостійні польоти на МіГ-29

Після того, як курсанти завершили дане завдання, вони доповіли інструкторам про успішне виконання вправ, передає Міністерство оборони. За словами генерала-майора Андрія Алімпієва, військового  льотчика першого класу, курсанти після перших самостійних вильотів на МіГ-29 вже ствердили себе в якості військових пілотів.

Він підкреслив, що в Харкові уважно стежать за ходом становлення нового покоління пілотів, які мають можливість в найближчі дня перейняти досвід в найкращих військових льотчиків. Попереду їх чекають польоти та складний пілотаж на МіГ-29, що має допомогти їм добитися нових професійних висот.

Як повідомляла «Справжня варта», в окремій бригаді армійської авіації Сухопутних військ ЗСУ (Львівська область) триває підготовка ХНУ Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. В межах свого навчання курсанти опановують вертольоти Мі-8. Вони вже завершили вивчення теорії та приступили до практичних занять.  

comments powered by HyperComments