Світлична зустрілася з легендарною харківською командою

П'ятниця, 29 вересня 2017, 15:29
Лідеру збірної України з синхронного плавання - Анні Волошиній - вона вручила державну нагороду, орден «За заслуги» ІІІ ступеня
Світлична зустрілася з легендарною харківською командою

Губернаторка привітала спортсменок з успішним виступом на чемпіонаті світу в Будапешті, де харків'янки завоювали три комплекти бронзових і комплект срібних медалей, - повідомляє «Справжня Варта»

Голова ХОДА Юлія Світлична: «У вас був дуже напружений і складний робочий графік, але ви з ним впоралися на «відмінно». Прекрасно проведений сезон дає всім нам ще один привід пишатися своєю легендарною командою, яка повністю складається з харків'янок».

За її оцінкою, збірна з синхронного плавання - одна зі спортивних візитних карток Харківської області і завжди можуть розраховувати на підтримку керівництва області - і в хвилини перемог, і у важкі часи.

Юлія Світлична підкреслила, що підтримка спорту є одним із пріоритетних напрямків роботи керівництва області.

«Ми збільшуємо підтримку професійного спорту. Зараз упорядковуємо спортшколу «ХТЗ», яка не бачила ремонту 30 або 40 років. За два роки зробили дах, ремонт у приміщеннях, закупили обладнання. Приділяємо увагу перспективній молоді. Розвиваємо масовий спорт - з цією метою зараз створюємо спортивні майданчики зі штучним покриттям у кожному районі області... Безумовно, ми підключаємо до цієї роботи й небайдужих людей, які готові підтримувати спорт», - сказала голова ХОДА.

Як відзначила тренер збірної України Світлана Саідова, «життя показало, що ви нас не покинули у важкий момент. Величезне вам за це спасибі. Ви - це люди іншого, нового покоління. Я сподіваюся, що ви - людина нашого майбутнього, майбутнього нашої країни».

Як раніше писала «Справжня Варта», збірна України з артистичного плавання завоювала чотири золоті та одну срібну медаль заключного етапу Світової серії. 

У Ташкенті збірна України, до складу якої увійшли Анна Волошина, Ксенія Сидоренко, Анастасія Савчук, Єлизавета Яхно, Яна Нарежна, Олександра Кашуба, Аліна Шинкаренко, Валерія Апрелєва, Владислава і Марина Алексєєви, перемогла в усіх видах програми

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments