Харків відкритий до співпраці з надійним німецьким партнером - Світлична

П'ятниця, 6 жовтня 2017, 11:41
Німеччина – це, в першу чергу, надійний друг, який у скрутну хвилину разом з нами
Харків відкритий до співпраці з надійним німецьким партнером - Світлична

Це підкреслила губернаторка під час урочистого прийома з нагоди національного свята ФРН, який провело в Харкові Генеральне консульство Федеративної Республіки Німеччина в Україні, - повідомляє «Справжня Варта»

Голова ХОДА Юлія Світлична: «Для кожного з нас Німеччина – це, в першу чергу, надійний друг, який у скрутну хвилину разом з нами. Для нас це надзвичайно важливо, тому що, так само як і ви, ми налаштовані на дружбу. Тому що український народ стоїть за правду і справедливість. Тому що ми відстоюємо свою територіальну цілісність. І ви, як надійний друг, допомагаєте нам на міжнародних теренах».

За її словами,  гуманітарні проекти, які реалізуються за підтримки Німеччини в Харківській області, суттєво допомагають розвитку регіону.

«Нам важливо дивитися в майбутнє, тому проекти у сферах медицини, освіти, інфраструктури тощо, які ми сьогодні запроваджуємо разом з вами, будуть реалізовані. Харків відкритий до співпраці», - сказала Юлія Світлична.

На прийомі були присутні Надзвичайний та Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Ернст Вольфґанґ Райхель та  Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина в Україні Вольфґанґ Мьоссінґер.

Як раніше писала «Справжня Варта», на вулиці Пушкінській можна буде побачити роботу переможця конкурсу, приуроченого до ювілею дипломатичних стосунків між Україною та Німеччиною.

Конкурс присвячений 25-ій річниці українсько-німецьких дипломатичних стосунків. Проходити він буде з 11 по 26 жовтня в межах «Тижнів Німеччини в Україні-2017». В конкурсі беруть участь студенти та випускники Харківської державної академії дизайну та мистецтв. Кращий мурал з’явиться на вулиці Пушкінській. Офіційне відкриття заплановане на жовтень.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments