"Дитячі поліцейські" проводять по районах рейди

Середа, 11 жовтня 2017, 11:31
Результати - виявлення дітей, які потребують соціально допомоги
"Дитячі поліцейські" проводять по районах рейди

Хворих дітей відправляють на лікування або у центри соціальної реабілітації. Відносно батьків складаються адміністративні протоколи , - повідомляє «Справжня Варта»

Так, після таких рейдів по Шевченківському району відправлено до лікарень 4 дитини, 1 дівчинку направлено до центру соціальної реабілітації, складено 4 адміністративні протоколи, два за ст. 173-2 (вчинення насильства в сім'ї, невиконання захисного припису або непроходження корекційної програми) та два за ст.184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Профілактичні перевірки тривають, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», поліцейські знайшли родину, у якій мати поїхала на заробітки, "у найми". А своїх маленьких трьох дітей залишила на чоловіка, який полюбляє випити.

Дітей годували тільки сусіди.

На даний час на матір дітей складено адміністративний протокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) кодексу України про адміністративні правопорушення. Також службою у справах дітей по Шевченківському району міста Харкова збирається матеріал щодо позбавлення матері батьківських прав,

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments