Були оприлюднені фото трагедії під Харковом

Неділя, 15 жовтня 2017, 16:33
Під час пожежі двоє людей загинули, а четверо – отримали травми.
Були оприлюднені фото трагедії під Харковом

Повідомлення про пожежу надійшло до чергової частини Вовчанського відділу поліції вчора о 16:10. Після того, як загоряння було ліквідоване, на місці були виявлені тіла двох людей. Це була трирічна дівчинка та її 57-річна бабуся. В поліції повідомили, що в помешканні мешкала 32-річна жінка зі своїм 48-річним співмешканцем, матір’ю та п’ятьма малолітніми дітьми.

За даними правоохоронців, родина була неблагополучною та малозабезпеченою. Мати загиблої  сама пояснила причину загоряння. За її словами, її 8-річний син вирішив заправити бензопилу пальним прямо в приміщенні будинку. Мати при цьому курила. Попіл від цигарки, впавши на бензопилу, спричинив загоряння. В результаті цього дитина та її бабуся загинули, а інші діти були доставлені до лікарні. Стан здоров’я постраждалих встановлюється.

Дана подія була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Як повідомляла «Справжня варта», в одноповерховому приватному житловому будинку у села Хотомля Вовчанського району сталася пожежа. Під час гасіння вогню було виявлено тіла двох людей, серед яких була дівчинка 2014 року народження. Три дитини отримали отруєння чадним газом, ще одна – опіки верхніх кінцівок та лоба. Вони були госпіталізовані до лікарні.

 

comments powered by HyperComments