ДТП 18 жовтня на Сумській. Тривають слідчі дії відносно і водія Volkswagen Touareg Дронова

Вівторок, 24 жовтня 2017, 15:09
Правоохоронці поки що утримуються від висновків щодо провини другого водія, Генадія Дронова
ДТП 18 жовтня на Сумській. Тривають слідчі дії відносно і водія Volkswagen Touareg Дронова

Про це повідомив старший слідчий слідчого управління Головного управління Національної поліції у Харківській області В’ячеслав Лобас, який веде справу про загибель п'яти і травмування ще шістьох людей у результаті ДТП 18 жовтня по вул. Сумській, - повідомляє «Справжня Варта».

"По Дронову проводяться слідчі дії, щоб визначити його ступінь провини, якщо вона є... Призначено експертизи, поки слідства триває. Скільки часу буде потрібно на завершення слідства - я не можу сказати. Дуже великий обсяг роботи", - відзначив Лобас у коментарі виданню "Обозреватель".

Про Зайцеву: "Картина по Зайцевій, в принципі, зрозуміла. Про те, що її вина доведена на 100%, поки рано говорити, адже підозра - це все одно попередній захід. Уже після того як ми проведемо всі експертизи - технічні, токсикологічну, щоб остаточно підтвердити наявність в її сечі опіатів, і яких саме, - тоді можна буде на 100% сказати, що вона винна".

Раніше адвокат Дронова заявив, що його клієнт перебуває у стані свідка, але біля дверей палати у лікарні, де той знаходиться, виставлено охорону.

Щодо родини Зайцевих, то вони поширили через ЗМІ відео та аудіозвернення, у яких вибачаються перед родинами постраждалих та загиблих.

Проте сама Олена Зайцева та її адвокат не признали провини на першому судовому засіданні.

Рішенням суду Зайцеву затримано на 60 діб до 16 грудня 2017 року включно, без можливості внесення застави.

Як раніше писала «Справжня Варта», поліція повідомила імена постраждалих у ДТП на Сумській увечорі 18 жовтня.

У поліції назвали імена всіх загиблих і постраждалих в ДТП на Сумській.

Нагадаємо, що зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. Lexus прийняв удар в бік, врізався в стовп, перекинувся і вилетів на тротуар, де зім'яв пішоходів. За словами очевидців, загинули п'ятеро людей, ще шестеро постраждали.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments