Спіймали студентів, які стріляли з багатоповерхівки нібито по перехожих/ Відео, Доповнено

Четвер, 26 жовтня 2017, 16:28
Їх виявилось відразу четверо
Спіймали студентів, які стріляли з багатоповерхівки нібито по перехожих/ Відео, Доповнено

Раніше у соцмережах з'явилося відео, на якому молодик в присутності групи друзів чи знайомих стріляв з балкону однієї з квартир на Пушкінській, імітуючи стрільбу по перехожим. До цього він виклав своє фото з пістолетом у стінах виша, - повідомляє «Справжня Варта».

Як повідомили у ГУНП, вони перевірили цю інформацію і встановили стрільців.

Інформація про те, що з багатоповерхівки по вул. Пушкінській невідомі особи здійснюють постріли по перехожих і будинках надійшла до Київського відділу поліції о 12-20. В той же час за результатами моніторингу мережі Інтернет були виявлені відеоматеріали, на яких молодики стріляють з пістолета.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Співробітники поліції провели поквартирний обхід будинку і встановили помешкання, звідки лунали постріли.

За словами начальника Київського відділу поліції Олександра Коцара, у квартирі перебували четверо юнаків, всі вони громадяни України. Їх доставили до відділу поліції для подальшого встановлення усіх обставин події.

Олександр Коцар подякував усім представникам засобам масової інформації за допомогу у зборі інформації про місце події та її учасників.

Слідчі вилучили речові докази. Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Доповнено.

З’ясовано, що хлопцю, який на відео стріляє, 19 років. Іншим - по 20. Слідчі вилучили речові докази, у тому числі стартовий пістолет.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments