У Харкові чекають на Марину Порошенко

П'ятниця, 3 листопада 2017, 10:24
Перша Леді України візьме участь у національному форумі з питань дитячої інклюзії
У Харкові чекають на Марину Порошенко

"Вчимося жити разом" — це національний форум за участі міжнародних спеціалістів та спеціалісток, присвячений мультидисциплінарному підходу до роботи з дітьми з особливими потребами, - повідомляє «Справжня Варта».

Цей міжнародний форум, присвячений мультидисциплінарному підходу до роботи з дітьми з особливими потребами, відбудеться 16 листопада у Харкові, в приміщенні Єврейського культурного центру “Бейт Дан”.

Ініціатори форуму — учасники й учасниці Харківської експертної групи та Марина Порошенко. Партнерами проекту є Українсько-німецька медична асоціація, Спільнота відповідального вчительства EdCamp Ukraine, Генеральне консульство Німеччини в Донецьку (офіс Дніпро), Харківська обласна державна адміністрація, UNICEF, Міжнародний фонд “Відродження” та Благодійний фонд Петра Порошенка.

Як раніше писала «Справжня Варта», про актуальність впровадження інклюзивної освіти розповіла перша леді розповіла під час підписання Меморандуму про співпрацю між ХОДА та Всеукраїнською благодійною організацією «Благодійний фонд Порошенка». Таким чином Харківщина стала шостим регіоном, який приєднався до експериментального проекту «Інклюзивна освіта – рівень розвитку нації».

«Я дуже щаслива, що наша команда реформаторів поповнилась потужною командою освітян з Харківщини, – зазначила Марина Порошенко, – і сьогодні на Харківщині нараховується 137 шкіл з інклюзивною освітою. В них навчається 254 дитини. Це добре. Але це 7% від загальної кількості учнів, які потребують інклюзивної освіти і мають відповідні потреби. Нам є над чим працювати і є куди рухатись».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments