За останній тиждень рятувальники зробили 157 виїздів

Понеділок, 20 листопада 2017, 10:23
З 13 по 20 листопада було зроблено 157 викликів стосовно пожеж та надзвичайних подій
За останній тиждень рятувальники зробили 157 виїздів

За останній тиждень підрозділи підрозділи Харківської ДСНС зробили 157 виїздів у зв’язку з виникненням пожеж та та надзвичайних ситуацій. З них 39 виїздів перепали на на ліквідацію пожеж та загорянь, 19 – на допомогу населенню та аварії на дорогах, розмінування боєприпасів часів Другої світової війни – 25 виїздів, чергування – 13, 61 – на все інше.

В пожежах загинули дві людини, ще одна отримала травми, передає ГУ ДСНС в Харківські області. Одна людина під час пожежі була врятована, ще шестеро – евакуйовані. Під час надзвичайних подій загинуло двоє людей, ще дванадцять отримали травми.

За тиждень піротехніками було зроблено 25 виїздів. Вони розміновували застарілі боєприпаси, які залишились з часів Другої світової війни. Піротехніки розмінували та знешкодили 111 вибухонебезпечних предметів, серед яких 30 артснарядів, 70 мінометних мін та 11 гранат.

Статистику щодо аварій також не назвеш оптимістично. Цього року на дорогах Харківщини сталося сталося 17 ДТП, що на 13% більше у порівнянні з минулорічними показниками.

comments powered by HyperComments