В Харкові обговорять процес контролю над реалізацією реформ

Середа, 22 листопада 2017, 08:03
27 листопада з 14:00 до 16:00 пройдуть відкриті обговорення на тему «Харківська фабрика реформ. Європейські рецепти для енергетики».
В Харкові обговорять процес контролю над реалізацією реформ

Завдання круглого столу полягає в обговоренні нових інструментів, які дозволять здійснювати контроль над процесом реформ на місцях та можливостей отримання підтримки для здійснення відповідного моніторингу. Під час заходу відбудеться презентація рекомендацій, які дозволять оцінювати прогрес імплементації Угоди про Асоціацію в частині енергетики.

У круглому столі братимуть участь представники Інституту економічних досліджень та політичних консультацій. Вони більш детально розкажуть про можливість отримати підтримку ініціатив щодо здійснення моніторингу.

Як повідомляє Східноукраїнське регіональне відділення фонду «Відродження», угода про Асоціацію між Україною та ЄС в частині енергетики передбачає створення в Україні конкурентних ринків газу та електроенергії, посилення стандартів захисту довкілля, впровадження механізмів ощадного використання енергоресурсів, в тому числі шляхом утеплення житла і технічних вдосконалень, посилені стандартів захисту довкілля, тощо.

Захід проходитиме в рамках проекту «Збільшення впливу громадянського суспільства у моніторингу та політичному діалозі щодо реформ в енергетиці та суміжних секторах відповідно до імплементації Угоди про Асоціацію», який реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу та співфінансування МФ «Відродження».

Круглий стіл відбудеться за адресою: м. Харків, вул. Садова, 4 (готель «Рейкартц»). Для участі в заході необхідно зареєструватися до 18:00 27 листопада.

 

comments powered by HyperComments