У середині грудня очікуємо візит президентів України та Польщі в Харків, - Світлична

Четвер, 23 листопада 2017, 13:26
Сьогодні відбувається ІІ Польсько-український форум місцевого самоврядування.
У середині грудня очікуємо візит президентів України та Польщі в Харків, - Світлична

На відкритті присутнє керівництво області, делегації з регіонів України та польскі експерти, повідомляє прес-служба ХОДА.

За словами Юлії Світличної, двосторонні відносини між Польщею та Україною укріплюються, а Харків - важливий майданчик у цьому процесі. 

Також губернатор області проанонсувала візит президентів України та Польщі до регіону. За її словами, він відбудеться вже за місяць - у середині грудня. 

"Співпраця України та Польщі укріплюється, і ніякі провокації не розсварять наші дружні народи", - підкреслила Юлія Світлична. 

Польсько-український форум місцевого самоврядування проходить у Харкові другий рік поспіль. Участь у ньому традиційно беруть керівники українських ОТГ та польських гмін, а також експерти, дипломати та представники бізнесу обох країн.

Ініціаторами та організаторами форуму є Харківська обласна державна адміністрація, Харківський центр розвитку місцевого самоврядування, Генеральне консульство Республіки Польща у м. Харкові, ГО «Польсько-українська аграрна асоціація», Програма «U-LEAD з Європою» та Міжнародний фонд «Солідарність».

comments powered by HyperComments