Світлична за версією порталу «Слово і діло» очолила рейтинг найвідповідальніших голів ОДА

Субота, 16 грудня 2017, 14:26
Як підрахували аналітики порталу «Слово і діло», головою ХОДА виконується 68% власних обіцянок.
Світлична за версією порталу «Слово і діло» очолила рейтинг найвідповідальніших голів ОДА

Частина обіцянок, які давала Юлія Світлична, знаходяться в процесі виконання. Частина з них, згідно плану, має бути виконана в 2018 році. За словами експертів, невиконаних обіцянок зафіксовано не було. Серед виконаних представники порталу відмічають будівництво в Пісочині сучасної школи «Мобіль», яке було проанонсоване ще в листопаді 2016 року. І з 1 вересня поточного року там вже навчаються діти.

Зокрема представники «Слова і діла» зробили акцент на тому, що опорні та профільні заклади освіти одинадцяти районів Харківщини отримали сучасні мультимедійні кабінети, а інклюзивні класи були відкриті 135 школах області.  Також вони відмітили таке досягнення, як будівництво найбільш великого та сучасного центру з надання адміністративних і соціальних послуг, офіційне відкриття якого відбулося 1 вересня. Як зазначають в порталі «Слово та діло», аналогу йому поки що в Україні немає.  

Також експерти згадали те, що 30 вересня поточного року Пархомівській музей під керівництвом Юлії Світличної був повернений громаді. Про те, що даний процес знаходиться вже на завершальному етапі, голова ХОДА об’явила 29 серпня. Крім того, серед виконаних обіцянок представники «Слова та діла» згадують будівництво філармонії, ремонт доріг, найбільш високі показники по дітям, які пройшли оздоровлення. Загалом, першу трійку найбільш відповідальних голів очолили керівник Черкаської області Юрій Ткаченко та голова Сумської області Микола Клочко.

comments powered by HyperComments