Тролейбуси №13, 20 і 31 їздитимуть іншими маршрутами

Середа, 20 грудня 2017, 10:10
Відповідні зміни пов’язані з з реконструкцією контактної мережі.
Тролейбуси №13, 20 і 31 їздитимуть іншими маршрутами

Тролейбусний рух Московському проспекту, на ділянці від вулиці Енергетичної до вулиці Харківських Дивізій, буде заборонений з 9:30 до 15:00 20, 21 і 29 грудня. Як повідомляє Департамент інфраструктури, це пов'язано з реконструкцією контактної мережі.

На цей проміжок часу тролейбусний рух буде організовано таким чином:

№13: парк «Зустріч» - вулиця Харківських Дивізій - проспект Московський - ст. м. «Армійська» -вулиця Богдана Хмельницького - проспект. Олександрівський - проспект Героїв Сталінграда - парк «Зустріч»;

№20: вулиця Одеська - проспект. Героїв Сталінграда - проспект Льва Ландау - проспект Ювілейний - 602 м/р;

№31: розворотне коло «Північна Салтівка» -вулиця Гвардійців Широнінців - проспект Ювілейний - проспект. Льва Ландау - проспект Героїв Сталінграда - вулиця Одеська.

Зокрема, з 9:30 до 15:00 22, 26, 27 і 28 грудня буде заборонений тролейбусний рух по проспекту Московському, на ділянці від видавництва «Харків» до вулиціОщепкова.

Рух тролейбуса №13 буде організований наступним чином: парк «Зустріч» - проспект Героїв Сталінграда - проспект Льва Ландау - проспект Московський - вулиця Броненосця «Потьомкін» - ст. м. «Площа Захисників України».

Як повідомляла «Справжня варта», в Харкові нещодавно відбулося відкриття головної ялинки міста. Там вже діє новорічний ярмарок, де всі охочі можуть почастуватися вуличною їжею та покататися на ковзанах.

comments powered by HyperComments