Світлична про Нововодолазький ЦНАП: радянські часи давно минули, в чергах стояти не потрібно

Четвер, 8 лютого 2018, 14:30
У Нововодолазькому ЦНАПі розпочнуть оформлювати біометричні паспорти та ID-картки.
Світлична про Нововодолазький ЦНАП: радянські часи давно минули, в чергах стояти не потрібно

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Голова ХОДА Юлія Світлична ознайомилася у  Нововодолазькому районі з роботою центру надання адміністративних послуг.

У ЦНАПі Нововодолазької селищної ради вже встановили спеціальне обладнання для виготовлення закордонних біометричних паспортів громадян України та ID-карток. Найближчим часом обладнання буде під'єднано до спеціалізованого зв’язку, і з цього моменту послуга буде доступна.

«Це дійсно зручно для жителів району - в одному місці можна буде отримувати максимальну кількість послуг, - відзначила Юлія Світлична. - Важливо, щоб люди бачили: радянські часи давно минули, в чергах стояти не потрібно, чекати, коли закінчиться перерва, не потрібно. Надзвичайно важливо, коли влада передає ці послуги на місця, і люди можуть скористатися ними».

Зараз ЦНАП у Новій Водолазі надає 62 види послуг, у тому числі тут реєструють підприємців, майнові права, місце проживання та акти цивільного стану, а також надають відомості з Державного земельного кадастру й оформляють паспорти громадянина України.

Раніше ми повідомляли: у рамках програми соціально-економічного розвитку на Харківщині буде збудовано та реконструйовано близько 200 об’єктів у різних сферах. Серед головних проектів - будівництво ще двох сучасних центрів надання адміністративних послуг у Харкові в рамках реалізації проекту Кабінету міністрів.

Також ми писали про те, що  область співфінансуватиме проведення робіт на більше ніж 20 об’єктах у Нововодолазькому районі.

comments powered by HyperComments