На Харківщині мають перевірити торгівельні центри

Четвер, 29 березня 2018, 10:22
Масштабна перевірка торгівельних центрів має відбутися у всіх регіонах країни.
На Харківщині мають перевірити торгівельні центри

28 березня під час засідання Уряду прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом було дане доручення здійснити масштабну перевірку в кожному торгівельному центрі країни, передає прес-служба ДСНС України. Таке рішення було прийняте після пожежі в Кемерово, де через займання торгівельного центру загинуло багато людей.  

За словами Гройсмана, подібні перевірки необхідні для того, щоб не допустити повторення трагедії. Він підкреслив, що безпеці має надаватися значний пріоритет в торгівельних центрах, школах, дитсадках.   

Також  Гройсман зауважив, що необхідно створити публічний реєстр відповідності закладів. За місяць представництво ДСНС має звітувати про результати проведеної перевірки. Для того, щоб не допустити подібних випадків, контроль має бути жорстким. Також Володимир Гройсман звернувся  до власників торговельних центрів і закликав привести свої заклади до ладу.  

Нагадаємо, що нещодавно в одному з харківських торгівельних центрів сталася пожежа. Завдяки оперативним діям персоналу більшу кількість відвідувачів довелося вивести. Жертв та постраждалих не було.  

 

 

comments powered by HyperComments