У Харкові невідомі особи здійснили стрілянину. Є жертви

П'ятниця, 30 березня 2018, 11:22
Свідки повідомили про те, що на перехресті вулиць вони почули постріли.
У Харкові невідомі особи здійснили стрілянину. Є жертви

Вчора двох чоловіків - 32 та 38 років - було шпиталізовано з вогнепальними пораненнями. Медпрацівниками була констатована смерть одного з них, передає Відділ комунікації поліції Харківської області. 

Близько одинадцятої години вечора Слобідське відділення поліції отримало повідомлення щодо пострілів, які було чути на перехресті вулиці Ньютона та проспекту Ландау. На місце виїхала слідчо-оперативна група разом з експертом-криміналістом. Після проведення попередньої перевірки вони встановили, що до десяти осіб, які відпочивали в місцевому розважальному закладі, підійшли невідомі особи та влаштували стрілянину.  

В результаті двох чоловіків було поранено. Особи, які здійснили напад, кинули зброю та втекли. У Харкові терміновим чином була введена поліцейська  операція "Сирена".   

Даний факт був внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п.п. 1, 11, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув'язнення. На даний момент співробітниками поліції вживається невідкладні заходи щодо встановлення усіх обставин події та осіб, причетних до неї. 

comments powered by HyperComments