У Харкові стався конфлікт між кернесівським ЗМІ та громадськими активістами

Середа, 10 лютого 2016, 20:33
Мова йде про конфлікт між знімальною групою «Харьковских известий» і активістами «Громадська Варта Харків», яку очолює Валентин Бистриченко.
У Харкові стався конфлікт між кернесівським ЗМІ та громадськими активістами

Інцидент стався на вул. Серповій, 4. Там журналісти брали участь у рейді, присвяченому виявленню самовільного будівництва

За свідченням прес-служби міськради, на вул. Серповій, 4, де розташоване кафе активістів Бистриченка, почалося ще одне незаконне будівництво. Туди і прийшли журналісти, аби зафіксувати процес зведення на відео.

Між представниками «Громадської Варти» та кореспондентами виникла сутичка, під час якої начебто постраждав оператор. На місце приїхала швидка допомога, але їй нібито, за твердженням прес-служби міськради, не дали проїхати та відвезти постраждалого до лікарні. Кажуть також, що немовби один із представників «Громадської Варти» загасив недопалок об руку журналістки.

Коментувати цей інцидент Валентин Бистриченко не став (лідер «Громадської Варти»), він лише сказав, що «це маячня».

У свою чергу, факт гасіння недопалку об руку журналістки не підтверджує і поліція. У тамтешній прес-службі запевнили, що з такою скаргою до них ніхто не звертався.

Наразі триває досудове розслідування, воно знаходиться на особистому контролі Головного управління Нацполіції в Харківській області.

comments powered by HyperComments