Чоловік, якого підозрюють у вчиненні диверсії на Маршала Жукова, зізнався у скоєному

Понеділок, 22 лютого 2016, 12:32
Уже оприлюднили документ, в якому видно, що один зі звинувачуваних у березні 2015 року зізнався у скоєнні теракту біля Палацу спорту.
Чоловік, якого підозрюють у вчиненні диверсії на Маршала Жукова, зізнався у скоєному

За даними видання Depo.Харків, відповідні світлини сторінок протоколу на  сторінці "Фейсбук" розмістив Олег Головков, захисник потерпілих. Відповідно до цих фото, розмову одного з підозрюваних у вчиненні диверсії зафіксували у СІЗО Харкова 4 березня у межах негласних слідчих дій. В ході цієї розмови видно, що обвинувачений зізнається в тому, що наробив.

За словами Головкова, це розглянули під час попереднього судового засідання.

Адвокат повідомив, що зараз "хлопці пішли в повну несознанку". Паралельно із цим, на його думку, на вирок за цією справою можна чекати найближчими місяцями. На цей час розглянуто вже 9 із 16 томів кримінального провадження.

Головков певен, що захисники обвинуваченої сторони затягують розгляд справи необґрунтованими клопотаннями, на зразок, «про умови праці, що принижують людську гідність» у зв'язку з тим, що в залі судового засідання недостатнє освітлення тощо».

Нагадаємо, 22 лютого 2015 року в Харкові скоїли диверсію, коли відбувалася патріотична хода. У теракті загинули четверо людей, ще близько 10 осіб були поранені. Підозрюють у справі трьох чоловіків. Справою займається Фрунзенський райсуд Харкова.

 

comments powered by HyperComments