Їхав п’яний за кермом із бензопилою

Четвер, 1 грудня 2016, 19:19
Підозрілого водія затримала поліція
Їхав п’яний за кермом із бензопилою

Поліція зупинила автівку за кермом з 35-річним мешканцем селища Великий Бурлук. Як з’ясувалося, перебував в стані алкогольного сп’яніння, а при собі мав деталі від бензопили, які він викрав з гаража місцевого жителя.

Відносно нього складено адміністративний протокол за ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.

Окрім цього, слідчим Великобурлуцького відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають, - повідомили у відділі комунікацій поліції Харківської області.

Нагадаємо, що раніше Харківська місцева прокуратура №2 спільно з управлінням захисту економіки в Харківській області ДЗЕ НПУ та СБУ в області викрила під час одержання неправомірної вигоди 35-річного родича співробітника наркологічного диспансеру.

Той вимагав та отримав від громадянина 4 700 грн. Гроші передавались у кілька траншів: особисто та через банківську картку. За попередніми даними потерпілий – учасник ДТП, проходив освідування на стан алкогольного та наркотичного сп'яніння.

 

comments powered by HyperComments