Дружина встромила ніж у груди п'яному чоловікові

Середа, 21 грудня 2016, 19:03
Випив с друзями, а потім став ображати і бити дружину, дітей
Дружина встромила ніж у груди п'яному чоловікові

Декілька днів тому о 14-00 до чергової частини Зміївського відділу поліції надійшло повідомлення від лікаря про доставляння 45-річного мешканця села Бірочок-2 з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини.

За місцем мешкання потерпілого виїхали керівники відділення, слідчо-оперативна група, група швидкого реагування, оперуповноважені відділення та експерт.

Працівники поліції встановили, що тілесні ушкодження потерпілому нанесла дружина. Як з’ясувалося, зранку чоловік пішов з друзями випити, по обіді прийшов додому, став ображати і бити дружину, дітей.

Жінка так розлютилася на чоловіка, що схопилася за ніж.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до 8 років.

Жінці повідомлено про підозру у скоєнні даного злочину.

Раніше повідомлялось, що 62-річний рецидивіст відсидить 10 років за те, що ледь не вбив колишню дружину. Зловмисник, який раніше був судимий за вбивство людини,  разом зі своєю колишньою дружиною перебували вдома (після розлучення подружжя продовжувало проживати у спільній квартирі). Під час застілля між ними виник конфлікт. Чоловік взяв зі столу ніж та вдарив жінку у груди. Потім, злякавшись відповідальності, заштовхав її у шафу та втік.

comments powered by HyperComments