Дачний крадій три роки проведе за гратами

П'ятниця, 23 грудня 2016, 11:33
Викрав електроінструмент
Дачний крадій три роки проведе за гратами

Три роки перебуватиме за ґратами 33-річний мешканець селища Великі Проходи відповідно до вироку Дергачівського районного суду.

Про злочин до Дергачівського ВП повідомив 78-річний господар, що проживає у місті Харкові. Чоловік розповів, що зловмисник проник до дачного будинку, пошкодив вікно, виламав решітку і викрав електроінструмент. У господаря зникла електрична дриль, пилка, газонокосарка, чайник і магнітола. Зловмисник своїми діями завдав заявникові збитків на суму близько 5000 гривень.

Правоохоронці провели слідчо-оперативні заходи і вже наступного дня затримали підозрюваного у скоєнні злочину та вилучили у нього речові докази . З’ясувалось, що чоловік безробітній, зловживає алкоголем. Він зізнався, що електроприлади викрав для продажу.

Слідчим Дергачівського відділу поліції відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд розглянув матеріали справи та призначив покарання - 3 роки у тюрмі.

Раніше три спритних молодика обікрали дачу під Харковом - винесли з з оселі чавунну ванну, газову плиту, пічні конфорки та газовий балон.

comments powered by HyperComments