22-річного хлопця затримано за підозрою у вбивстві матері та замаху на вбиство

Понеділок, 26 грудня 2016, 06:13
Трагедія сталася під Харковом
22-річного хлопця затримано за підозрою у вбивстві матері та замаху на вбиство

Викрили раніше судимого 22-річного мешканця селища Санжари правоохоронці Харківського відділу поліції спільно з працівниками СБУ.

Вчора до чергової частини надійшло повідомлення від медиків Люботинської центральної міської лікарні. За їх інформацією, до закладу з селища Манченки доставлено 18-річного хлопця з колото-різаною раною брюшної полості.

За вказаною адресою негайно виїхало керівництво та слідчо-оперативна група. Зі слів постраждалого правоохоронці з’ясували, що того вечора він перебував в гостях у своїх друзів. Близько 5 години ранку до них зайшов розлючений сусід з ножем в руках, несподівано наніс удар хлопцю і пішов в невідомому напрямку. Перелякані товариші відразу викликали швидку медичну допомогу.

Потерпілого прооперували, стан його здоров’я медики оцінюють як стабільний.

Того ж дня за місцем мешкання підозрюваного було виявлено тіло 52-річної жінки, його матері, з ознаками насильницької смерті.

– Підозрюваний затриманий. Слідчими відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) та за ч.2 ст. 15, п.1 ч.2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України, - розповів начальник Харківського ВП полковник поліції Ігор Назаренко. - Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Слідство триває.

Нагадаємо, що поліція розшукує вбивць адвоката Поповой. Її знайшли з переломом шиї та ножевим пораненням. Вбито біля офісу в Циркунах

comments powered by HyperComments