В Харкові закидають автосалони гранатами

Вівторок, 27 грудня 2016, 14:11
Другий автосалон у місті став жертвою невідомого зловмисника
В Харкові закидають автосалони гранатами

Нагадаємо, що 25 грудня о 02-30  надійшло повідомлення, що на вулиці Шевченко біля автоцентру / Toyota / вночі вибухнула граната РГД-5  Постраждалих не було. Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Як повідомили у патрульній поліції, уночі з 26 на 27 декабря по тій же вулиці Шевченка невідомі кинули гранату в інший автосалон Lexus.

Раніше ФГВФО виставив будівлі за борги два автосалони по вул. Шевченка. Стартова ціна – 86,06 млн грн.

Компанії-позичальники входять до однієї бізнес-групи та є дилерами відомих марок автомобілів у Харківській області. Одним лотом на аукціон виставлено права вимоги за 10 кредитними договорами.

Станом на початок вересня цього року, заборгованість за договорами (тіло плюс відсотки) перевищила 285,75 млн грн.

При цьому у заставі банку – товари в обороті (автомобілі марок Toyota та Lexus, запчастини та авто аксесуари), а також три об’єкти нерухомості у Харкові. Зокрема – будівля автосалону з приміщеннями для ремонту та обслуговування автотранспорту, площею 2 426,2 м2, та автосалон, площею 5 756 м2 (обидва об’єкти розташовуються у м. Харків, вул. Шевченка).

Крім того, у забезпечення за кредитами передано триповерхову нежитлову будівлю, площею 892 м2, та земельну ділянку, площею 0,0572 га, у Харкові за адресою провулок Фанінський.

comments powered by HyperComments