Сім'я немовля, яке загинуло від п'яного водія, в важкому стані - інформація лікарів

Сергій  |  Середа, 28 грудня 2016, 10:59
Ще двое постраждалих отримали медичну допомогу
Сім'я немовля, яке загинуло від п'яного водія, в важкому стані - інформація лікарів

Їх було виписано з лікарні, - повідомили "Справжній Варті" в лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Сім'я немовля, яке загинуло від п'яного водія, чоловік та жінка, в важкому стані. Мама знаходиться в нейрохірургії, батько - в реанімації, в тяжкому стані.

Лікарі зараз борються за їхне життя.

Раніше повідомлялось, що експертизою підтверджено, що у крові винуватця ДТП, під час якого загинуло немовля, присутний алкоголь.

Винуватця затримано, прокуратура у суді буде клопотати про залишення його під вартою без можливості внесення застави, - повідомили "Справжній Варті" в поліції та в прокуратурі.

Також одного з постраждалих після надання медичної допомоги виписано з Харківської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Інші постраждалі продовжують лікування, - повідомили нашому кореспондентові лікарі.

Нагадаємо,  що у Харкові водій позашляховика скоїв подвійне ДТП, під час якого загинуло 8-місячне немовля.

Подвійна ДТП сталася на Окружній дорозі Харкова 27 грудня, о 17:00. Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Харкова, автомобіль «Тойота Прадо», що рухався по кільцевій дорозі зі сторони Чугуївської розв'язки на Рогані в напрямку Московської розв'язки, скоїв зіткнення з автомобілями ВАЗ-2107 та «Фольксваген Каді». Внаслідок цього зіткнення постраждав водій ВАЗ, його госпіталізували.

Після цього водій «Тойоти», намагаючись втекти з місця пригоди, рушив ліворуч, у напрямку Салтівського Шосе, де скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ-2102. В автомобілі знаходилося чотири людини (три дорослих та дитина). Внаслідок цього зіткнення 8-місячна дитина загинула на місці, батьки малечі госпіталізовані.

Водій «Тойоти» затриманий. В нього знайшли ознаки алкогольного сп'яніння. Працює слідчо-оперативна група.

 

comments powered by HyperComments