Під час пожежі в Новобаварському районі загинула людина

Неділя, 15 січня 2017, 12:33
На місці ліквідації пожежі, яка сталася в одному з житлових будинків, було виявлено тіло загиблого.
Під час пожежі в Новобаварському районі загинула людина

Як повідомляє офіційний веб-сайт Головного управління ДСНС України Харківської області, 14 січня о 22:37 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у житловому одноповерховому будинку на Сущенській вулиці.

На місце події негайно прибули два підрозділи ДСНС на 2-х автоцистернах: 26-та та 4-та пожежно-рятувальні частини Харкова. На місці було встановлено, що в одній половині будинку зайнялися меблі та речі домашнього вжитку на площі близько 50 кв.м. У приміщеннях була висока температура та багато диму. Рятувальники, включившись в апарати захисту органів дихання, негайно організували проведення розвідки. Тоді вони виявили тіло чоловіка 1961 року народження, який не проявляв ознак життя. Це попередні дані, які наразі уточняються. Окрім нього, в будинку нікого не було.

З метою ліквідації пожежі та захисту сусідньої половини будинку рятувальники подали 3 пожежних ствола і вже о 23:36 ліквідували вогонь. На місці події працювало 12 осіб особового складу ДСНС. Причина пожежі з’ясовується.

Як повідомляла «Справжня варта», в регіоні почастішали випадки пожеж через паління. 12 січня з цієї причини сталася пожежа в одному з житлових будинків. Одна людина загинула, трьох вдалося врятувати.

comments powered by HyperComments