Чоловіка спіймали на крадіжці майна з дачного будинку

Субота, 21 січня 2017, 15:22
Правоохоронцями Балаклійського відділу поліції був затриманий 43-річний мешканець села Вольне.
Чоловіка спіймали на крадіжці майна з дачного будинку

Як інформує Відділ комунікації поліції Харківської області, до поліції надійшло повідомлення від 48-річного місцевого мешканця. Він заявив про те, що з його дачного будинку у селі Нова Серпухівка викрадено водяний насос, точильний станок та металеві вироби. Після проведення невідкладних заходів, дільничні офіцери оперативно вийшли на слід грабіжника. Ним виявився 43-річний безробітний мешканець села Вольне.

Під час надання свідчень він розповів, що протягом тривалого часу стежив за цим будинком аби пересвідчитися, що господарі там не мешкають і приїжджають дуже рідко. Він пошкодив замок і таким чином потрапив до помешкання. Чоловік виніс звідти майно, яке потім збирався продати, а отримані гроші витратити на власні потреби.

За фактом події слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років. Слідчі дії тривають.

Цього тижня не тільки він намагався обікрасти чужу дачу. Як повідомляла «Справжня варта», двоє крадіїв намагалися пограбувати дачний будинок. Майно зловмисники встигли здати в пункт прийому металобрухту.

comments powered by HyperComments