Не дотримався дистанції і в'їхав у тролейбус: ДТП у Харкові / ФОТО

Субота, 28 січня 2017, 22:01
У Харкові сталася гучна аварія за участю тролейбуса та автомобіля Chevrolet Lacetti.
Не дотримався дистанції і в'їхав у тролейбус: ДТП у Харкові / ФОТО

Як повідомляє прес-служба Патрульної поліції Харкова, 34-річний водій автівки вибрав небезпечний інтервал руху, внаслідок чого сталося зіткнення з тролейбусом, котрий рухався попереду. Як з'ясувалося, водій автівки був у стані алкогольного сп’яніння. За результатами тесту вміст алкоголю у його крові становив 1,94 проміле. Правоохоронці склали протоколи про адміністративне правопорушення за ст.130 і ст.124 КУпАП на водія Chevrolet Lacetti. Інформації про постраждалих немає.

Без постраждалих сталася ДТП на перехресті вулиць Валентина Біблика і Северина Потоцького 28 січня близько 10 годині. Дорожньо-транспортна пригода сталася за участю автомобілів Dacia Logan і ВАЗ-21134. За попередніми даними, автомобіль ВАЗ рухався вулицею Біблика від проспекту Богдана Хмельницького в напрямку вулиці 12-го квітня. Однак на перехресті з вулицею Северина Потоцького не поступився дорогою, в результаті чого сталося зіткнення з автомобілем Dacia Logan, який їхав з боку Олександрівського проспекту. Відносно водія авто ВАЗ патрульні склали адміністративний матеріал за ст. 124 КпАП України.

А на Салтівці автівка згоріла. Автомобіль Chevrolet Lacetti горів на вулиці Валентинівській. Повідомлення про пожежу до чергової частини рятувальників надійшло 28 січня близько шостої ранку. Вогнище спалаху знаходилося під капотом, повідомили в ГУ ГСЧС в Харківській області. Площа пожежі склала близько 3 кв.м.За інформацією рятувальників, розглядаються дві версії виникнення пожежі - технічна несправність, занесення відкритого джерела вогню. На місці працювала слідчо-оперативна група.

 

 

comments powered by HyperComments