Розбили Subaru, замість того, щоб помити: ця та інші ДТП у Харкові за добу / ФОТО

Вівторок, 31 січня 2017, 21:37
31 січня о пів на третю ночі громадяни повідомили патрульним про дорожньо-транспортну подію, яка сталася на вулиці Льва Ландау біля будинку №136/8.
Розбили Subaru, замість того, щоб помити: ця та інші ДТП у Харкові за добу / ФОТО

Фігурантом повідомлень став автомобіль Subaru Forester і його водій. Котрий, кажучи протокольною мовою, «не впорався з керуванням і здійснив наїзд на перешкоду», а саме – світлофор. Внаслідок ДТП ніхто з живих істот не постраждав. Хіба що світлофор і машина. Прибувши на місце події, патрульні почали з'ясовувати обставини. Як з'ясувалося, за кермом Subaru Forester знаходився не власник авто. Покататися на солідній іномарці вирішили двоє 19-річних хлопців, які були (скоріш за все – уже були) працівниками автомийки. Хлопцям вистачило розуму залишалися на місці.

Полісмени встановили власника Subaru Forester та зв'язались із ним телефоном. Чоловік повідомив правоохоронцям, що напередодні ввечері залишив своє авто на ніч на автомийці і негайно прибув на місце ДТП.

На горе-водія, 19-річного хлопця, інспектори патрульної поліції склали адміністративний матеріал за ст. 124 КУпАП. Також, на місце викликали слідчо-оперативну групу, яка встановлює всі обставини події.

Чотири автомоблі зіткнулися в районі будинку №56 по вулиці Чебишева вранці 31 січня. За інформацією прес-служби патрульної поліції, це були ВАЗ-2110, Volkswagen Transporter, Hyundai Gets і Nissan Almera. На водіїв автомобілів складено протоколи за ст.124 КУпАП.

Напередодні на площі Захисників України сталася інша ДТП. Увечері на пішохідному переході навпроти Національної академії Національної гвардії України водій мікроавтобусу збив жінку та намагався залишити місце ДТП. Проте проїзд водію перекрили курсанти академії. Після того, як водій вийшов з транспортного засобу стало зрозуміло, що він знаходиться в стані алкогольного сп'яніння. Військовослужбовці викликали наряд поліції та сприяли затриманню порушника, сказано у повідомленні Національної поліції.

У Красноградському районі Харківщини сталася транспортна, але не дорожня подія. Із заявою до поліції звернувся 18-річний хлопець. Він розповів, що залишив свій мотоцикл біля будинку. Коли вийшов на вулицю, транспортний засіб зник. Хлопець одразу звернувся до поліції, і співробітники сектору реагування затримали 24-річного зловмисника. Підозрюваний ніде не працює та вже мав проблеми із законом. Мотоцикл правоохоронці повернули власнику. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 5 років. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

comments powered by HyperComments