Викрито крадія майна з приватних домівок

П'ятниця, 3 лютого 2017, 06:04
Брав бензин, електроінструмент, але не гребував і дрібницями
Викрито крадія майна з приватних домівок

Встановлено, що 29-річний чоловік підібрав ключі та проник до нежитлового будинку, що розташоване в селі Дорошівка та належить 60-річному чоловіку. Звідти зловмисник скоїв крадіжку запчастин до мотоциклу, мопеду, алюмінієвого посуду, а також 10 літрів бензину.

Друге повідомлення надійшло від 46-річного постраждалого. Його будинок також знаходиться у цьому ж селі. Невідомий зірвав замок з дверей та викрав

болгарку, шуруповерт, бензопилу.

Під час оперативно-розшукових заходів було встановлено, що злочини скоїв 29-річний мешканець села Велика Шапківка Куп’янського району.

Згідно з ухвалою слідчого міськрайонного суду правоохоронцями було проведено санкціонований обшук за місцем мешкання молодика, в ході якого було виявлено та вилучено викрадені речі. Частину майна зловмисник встиг продати. Слідчим відділом Куп’янського ВП відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно з санкцією вказаної статті підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк до 6 років. Слідчим направлено до суду клопотання щодо вирішення питання про обрання запобіжного заходу.

Як повідомлялось раніше, було затримано серійного дачного крадія з Харкова. Їздив в села обкрадати дачі

comments powered by HyperComments