Люди Мураєва готувалися і виходили на пряме бойове зіткнення - Роман Доник

Субота, 18 лютого 2017, 11:11
Люди в бронежилетах, касках і з нарізною зброєю (можливо з гранатами) поранили людину
Люди Мураєва готувалися і виходили на пряме бойове зіткнення - Роман Доник

Воювали різні, в тому числі і явні "ушльопки". У нічний час перестрілки бойовиками з групи Олега Черкашина був запланований вогневої контакт.

Про це на своїй сторінці пише харківський волонтер Роман Доник.

Доник: "На фотографіях на затриманих мінімум три каски і три бронежилета. На деяких розвантаження. На відео крики про гранати. У мирному місті. Справа навіть не в зброї. Зброю може бути дозволено. Справа в застосуванні. Судячи з форми одягу, люди явно готувалися і виходили на пряме бойове зіткнення. Тупо був запланований вогневий контакт. Люди в формі влаштували стрілянину, за заявою Ширяєва, працювали на Мураєва. Того самого сепара і регіонала, який розповідає про "громадянську війну". Журналісти відразу прив'язали ситуацію до посту Ширяєва в ФБ і нібито до конфлікту з Семенченком. Журналісти такі журналісти. Так смачніше і можливо грошей по легкому зрубати, відвівши слід від Мураєва. Мураєв ж платить.

Але і це все херня. На фотографії на зброї лежить рушник. Відбитки стерті. Відео не оперативне і не є доказом. У сухому залишку слова хлопців з Східньої корпусу, проти слів людей, які були затримані в приміщенні, в якому пізніше при огляді знайшлося зброю. Відчуваєте суть?"

Волонтер відзначає - " Що робити нам, харків'янам, коли по місту вільно пересуваються групи по 10 чоловік з повним фаршем від касок до гранат? "

Нагадаємо, що 17 лютого о 21-34 на колі тролейбусів на пр. Перемоги, 73 сталася сутичка між представниками ГО «Східний Корпус» і невідомими у камуфляжі. Під час сутички екс-боєць  батальйону "Донбас" Олег Черкашин вистрілив в Ігоря Пушкарьова, водія роти "Східного корпусу". Пушкарьов госпіталізований. Поліція назвала хуліганством стрілянину на Олексіївці, у якій задіяні представники "Донбасу" і "Східного корпусу".

На сьогодні загрози життю пораненому бійцю немає, але він перебуває у важкому стані. Також Внутрішній Корпус батальйону Донбас відхрестився від Іспанця, який поранив представника "Східного Корпусу".

comments powered by HyperComments